RESERVA ONLINE
LOCALITZACIÓ
Ampliar mapa

ESPAI

Al carrer del Consolat del Mar, que des de fa segles ha estat testimoni del trànsit de productes que arribaven d’arreu de Catalunya al port de Barcelona, trobem un petit local recuperat a la història de la de Txema Retana, el nostre arquitecte i dissenyador d’interiors, al qual hem afegit un forn de fang especialment construït seguint la tradició dels grans mestres de Nàpols.

Ens dóna la benvinguda el protagonista, el porc, en una escultura de grans dimensions penjada del sostre, ben alt, i realitzada per l’artista Mikel Urmeneta, que també ha estat l’encarregat de dibuixar i plasmar a les parets el discurs de PORK, boig per tu!. El lloc s’ha concebut en longitud, amb taules als laterals que creen microambients, i amb una barra final on es poden degustar i veure els processos del forn de llenya “I-rational”.

Un espai especial mereix el tonell de mançanilla en branca, aixetes de cervesa artesana de Liverpool i el rebost d’embotits artesans i pernils de Maldonado. Il·luminació càlida, mobiliari procedent de diversos mercats i trasters d’Europa i Nova York, i al costat d'una gran terrassa exterior al bell mig del centre històric i portuari de Barcelona, presidida per una alzina que dóna sentit a tot allò que fem i adorem: el porc!

Adreça

Consolat del Mar, 15
08003 Barcelona
Telèfon: +34 93 5551212

Horari

12:30h a 0:30h
(divendres, dissabtes i vigílies de festius fins la 01:00h)

Capacitat

Menjador: 50 persones        (inclou privat per a 6 comensals)
Terrassa: 24 persones